JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 12:31 | |
| Не сфаќам,ќе имаат и воена опрема и полициска и цивилна ? нека купат и нашиве нешто,ако се стварно толку добри чим со нато соработуваат | |
|
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 12:42 | |
| - Alvar напиша:
- Каде ќе биде дуќанот во Скопје?
Не знам,кога ке го направат вебот ке има вајда појше инфо,и ке почнат да пишуваат и на форумов | |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 13:47 | |
| Koнтакт за продавницата Email: sergej.bangievski@camouflage.mkMobile: +389 (0)70 327 935 29-Ti Noemvri #31 Macedonia, 1000 Skopje Улица 29 ноември, е улицата кај слаткарницата Апче во Дебар маало https://www.google.mk/maps/@42.0010895,21.4183859,18z Проблемот е што улицата не се вика веќе по тоа име. Неколку пати бев да ја барам продавницата на улицата ама не успеав да ја најдам. Инаку CAMOUFLAGE MK e пандан на CAMOUFLAGE BG a продавницата им се наоѓа во Софија. Пред неколку години другар ја има посетено продавницата во Софија и кажува дека е солидно опремена со добри и интересни производи http://camouflage.bg/ |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 14:02 | |
| |
|
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 15:51 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 15:55 | |
| Ако ја донесат во овој дезен,планинарите ке не мораа да идат до њемачка да ја купуваат | |
|
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 16:35 | |
| Абе ај...ова изгор биле цениве! | |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 17:30 | |
| |
|
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 17:38 | |
| Па сигурно прозиводите им се наменети за војска,пошто спомнаа дека соработувале со НАТО,што значи не им се за аирсофт,јбг скуп спорт | |
|
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема 13/11/2014, 21:35 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Па сигурно прозиводите им се наменети за војска,пошто спомнаа дека соработувале со НАТО,што значи не им се за аирсофт,јбг скуп спорт
Не мора да значи тоа. Flyye Industries (http://www.flyyeindustries.com/) е компанија која произведува опрема за аирсофт, но имам читано дека голем број војници ја имаат користено во Авганистан и се покажала многу солидна во квалитет, производите сите им се произведени од Cordura материјалот. Еве што пишува за оваа фирма, случајно најдов на Amazon Product Description Flyye Industries & AMS: From the battlefield to the airsoft field, Flyye Industries has gathered a reputation making ultra-durable high grade tactical gear capable of enduring the most stressful combat environments. Flyye Industries' tactical gear is made with 1000D Invista Cordura Nylon and features reinced double and triple stitching in high stress areas, which is why soldiers and contractors around the globe trust and use Flyye tactical gear. Flyye Industries supplies their high grade tactical gear to private military contractors, special ces, military, and law encement groups worldwide. Flyye Industries also uses Crye Precision and DCS A-TACS trademarked fabric, granting a variety of camouflage and concealment options. Airsoft players have embraced Flyye's high quality tactical gear, recognizing its superior construction and relatively low price tag. Flyye Industries even won the title of 'Best Tactical Gear Maker' from Popular Airsoft's Player's Choice Awards! If you are looking the most authentic and high grade tactical gear to complete your airsoft loadout, Flyye's line of top-tier military grade tactical gear is your best option.
Flyye Industries tactical gear is finally available stateside! Airsoft Megastore is Flyye Industries' exclusive United States distributor, which allows us to bring you the lowest prices on all of Flyye's premium tactical gear and accessories! Get your Flyye gear today, and see why airsoft players and military ces worldwide depend on Flyye Industries tactical gear!
Our take: The Flyye Industries Tactical Three Point Sling is one of the most rugged and comtable slings available on the market! The Flyye Three Point Sling features 1000D Cordura fabric, with reinced stitching added durability. Three point sling systems provide some of the most comtable rifle support,http://www.amazon.com/Flyye-Industries-1000D-Cordura-Tactical/dp/B00FRRF736 |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Униформи и лична опрема | |
| |
|