Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)

Go down 
+18
Trifun.L
Macedonian Knight
ESN
Motorola
Macedonian09
Birac
MISFIT
leopard
momo
BoyfromKavadarci
debarska
SIG
РИС
Зоран
Smrtnikot
Alvar
JKD
Momak od Gjorce
22 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100  Next
АвторПорака
BoyfromKavadarci

Број на мислења : 624

Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty9/5/2023, 16:54

Ops izvini ne vidov deka si pisal Saem za oruzje 😁😁
Вратете се на почетокот Go down
РИС

Број на мислења : 2555

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty9/5/2023, 17:01

Нема проблем , да не си запознат што произведува грчката воена индустрија , што би било интересно и за нас ?
BoyfromKavadarci

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty9/5/2023, 19:13

Grcija najnogu ima oruzje od Americko , Francusko , Germansko proizvodstvo , pred toa i Rusko no sega vekje se smenija rabotite. Nivno domasno proizvodstvo imaa puska snajper Kefeus neznam dali ja pravat seuste , Elbo leonidas i Elbo kentaurus IFV, mi se cine Hekler imaa , M21 Aor isto taka , i mislam nekoj minofrlaci da ne imaa .. Imaat i dosta sorabotka so amerika , ceska , izrael vo remont na vozila kaj niv gi pravat i ako se stransko proizvodstvo , taka da ne deka imaat koj znae kakva voena industrija no ne e ni za potcenuvanje.
Koga stanuva zbor za nas iskreno neznam sto bi mozele od niv da zememe , ne mi doagja nisto na pamet..
D21g

Број на мислења : 122

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty9/5/2023, 20:50

Vo kakva sostojba se elvo leonidas 2 vo arm.
РИС

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty9/5/2023, 21:12

Некој напиша дека 5 , 6 се во исправна состојба , а ене ја грчка каде е , сега кога колку толку сме во добри односи , може да се земат резервни делови и да се оправат сите 10 да бидат исправни , нема да боли глава ако се исправни ..

D21g likes this post

ESN

ESN

Број на мислења : 1594

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty9/5/2023, 23:36

РИС напиша:
Нема проблем , да не си запознат што произведува грчката воена индустрија , што би било интересно и за нас ?
Леопард 2А6 Twisted Evil

gol_den_phantom69 likes this post

BoyfromKavadarci

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty10/5/2023, 12:37

Nekoj mi spomna za Leopard 2A ama ne bev siguren sega mi tekna , znaci vistinito bilo 😁
Mislam deka ne bi se nafatile nasite da gi sredat oti realno se stari tocno fakt e toa ali moze da se nafatat edino na donacija nekoj del ili nekoe vozilce vaka da potegnat samite nesto jok 😁😁😁
gol_den_phantom69

gol_den_phantom69

Број на мислења : 635

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty10/5/2023, 15:08

BoyfromKavadarci напиша:
Nekoj mi spomna za Leopard 2A ama ne bev siguren sega mi tekna , znaci vistinito bilo 😁
Mislam deka ne bi se nafatile nasite da gi sredat oti realno se stari tocno fakt e toa ali moze da se nafatat edino na donacija nekoj del ili nekoe vozilce vaka da potegnat samite nesto jok 😁😁😁

Aabe kakvi tenkovi na sliki ke gledame samo..
gol_den_phantom69

gol_den_phantom69

Број на мислења : 635

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty10/5/2023, 15:09

РИС напиша:
Некој напиша дека 5 , 6 се во исправна состојба , а ене ја грчка каде е , сега кога колку толку сме во добри односи , може да се земат резервни делови и да се оправат сите 10 да бидат исправни , нема да боли глава ако се исправни ..
8 se ne 10
РИС

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty10/5/2023, 15:30

10 ни дадоа грците , акп 2 во меѓувреме одпишале тоа е друга работа , па ако се 8 треба да се потрудат да бидат исправни , гледаме од војната во Украина дека ништо не е застарено само да е исправно .
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)   Модернизација на АРМ (Набавки и Донации) - Page 95 Empty

Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)
Вратете се на почетокот 
Страна 95 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Модернизација на АРМ (Набавки и Донации)