Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Македонија во Балканскиот вртлог

Go down 
+24
debarska
РИС
Gjole^Stolarot
Drettica
Zajcef
assasian
leopard
Smrtnikot
Panter
BABUN
Iko
Генерал
Macedonian Knight
Mrshajnoski
JKD
IgorM
Legija91
SIG
Спенсер
Momak od Gjorce
ESN
Alvar
kocov
Зоран
28 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next
АвторПорака
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty17/4/2016, 15:21

MISFIT напиша:
Не да истресле зелени. Delta Force е посебна единица во американската војска, мислам дека воопшто не се ни во морнарицата. А Фоките ја изведоа операцијата "Neptune Spear". Пишуваат како да се разбираат нешто. Како и да е, да не испадне пак да им бидат инструктори на АНА, и претходниот пат биле 20тина, поточно 17.  Не е работава за шала. Делта форс кај нив се врвот, освен ако ја рачунате организацијата што работи во цивилки не ми текнува на името...

фоките ја имаат извеено операцијата бин ладен.Ама не е ни битно тоа у муабетов,можда дошле да вршат обука на нашиве,можда се веќе и вратени дома,who knows Laughing
Вратете се на почетокот Go down
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty17/4/2016, 15:36

JSOC, нели имаа вежба пред Борис Трајковски пред една недела со ЕБР И ЕСЗ. На JSOC e составена од единиците Delta Force, Seal Team 6, DEVGRU, разузнавачи оперативци, и 24тиот сквадрон на Американската Авијација. Овие од Охрид Скај ги помешале лончињата, или ке покаже времето, со каква намера се дојдени овие.

Инаку да прашам овие не јадеа ќотек од Панки во неговиот кафич 99?

Alvar

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty17/4/2016, 15:49

HolyTemple напиша:
Инаку да прашам овие не јадеа ќотек од Панки во неговиот кафич 99?

Не, тие беа наводно припадници на британски ЅАЅ. Наводно.
Како дошле до информацијата дека се припадници на таа единица ден денес не ми е јасно. Smile

Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty17/4/2016, 15:59

JKD напиша:
MISFIT напиша:
Не да истресле зелени. Delta Force е посебна единица во американската војска, мислам дека воопшто не се ни во морнарицата. А Фоките ја изведоа операцијата "Neptune Spear". Пишуваат како да се разбираат нешто. Како и да е, да не испадне пак да им бидат инструктори на АНА, и претходниот пат биле 20тина, поточно 17.  Не е работава за шала. Делта форс кај нив се врвот, освен ако ја рачунате организацијата што работи во цивилки не ми текнува на името...

фоките ја имаат извеено операцијата бин ладен.Ама не е ни битно тоа у муабетов,можда дошле да вршат обука на нашиве,можда се веќе и вратени дома,who knows Laughing

Neptune Spear е името на операцијата во која Фоките го убиле Осама бин Ладен-Џеронимо(алијасот во опер.)
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty18/4/2016, 18:50

18. April 2016 - 17:58
Хулиганите инструирани од Заев кои палеа и демолираа во петок ќе добијат поддршка од УЧК

Хулиганите кои деновиве инструирани од Заев протестираат во Скопје, тепаат полицајци, кршат и уништуваат се пред себе, во петок ќе добијат поддршка од УЧК.

„Села и ветераните на УЧК в петок ќе протестираат во Скопје“. Под овој наслов медиумите блиски до СДСМ информираат како понатаму ќе се одвива деструктивното сценарио од Бихаќка.

Во петок во 14 часот во Скопје е закажан протест кој е поддржан од Здружението на поранешни политички затвореници и прогонети Албанци во Македонија, од Организацијата на воени ветерани на Ослободителната Народна Армија (OVL-UÇK), од граѓанското општество, од движење за реформи – ДПА (LR-PDSH) и од Националнa Демократска Преродба (RDK).

sela-plusinfo

-Ги повикуваме сите Албанци кои се спротиставуваат на ова владеење, кои се чуствуваат слободни, а не заробени, невладини организации, независни интелектуалци, политички партии и сите граѓани кои ја сакаат слободата, правдата, достоинството, напредокот во насока на градење перспектива и среќа, да му се приклучат на овој масовен протест, за да и кажеме СТОП НА ОВОЈ СИСТЕМ“, се вели во известувањето за протестот.

Зоран Заев и јавно излезе со поддршка на протестите кои прераснаа во насилни собири изминативе денови во главниот град. Хулиганите кои ги предводеше тепаа и пцуеа полицајци, а дел од нив им посакаа на припадниците на безбедносните сили да им се повтори Куманово, што значи реприза на битката со терористите кај Диво Насеље. Тој кобен ден Македонија загуби осум херои бранители.

Сега во петок, овие хулигани добиваат поддршка и од УЧК.

http://sitel.com.mk/huliganite-instruirani-od-zaev-koi-palea-i-demoliraa-vo-petok-kje-dobijat-poddrshka-od-uchk
Macedonian Knight

Macedonian Knight

Број на мислења : 325

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty18/4/2016, 20:14

ова и те како не ми мириса на добро.
Mrshajnoski

Mrshajnoski

Број на мислења : 237

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty19/4/2016, 00:36

Kolku samo ''dobronameren'' e bojko borisov so svoite izjavi interesno....
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty20/4/2016, 00:57

Macedonian Knight напиша:
ова и те како не ми мириса на добро.

Ај не сакам да кажам нешто, на тие кога трубев прошлата година. Пак треба да ја расипуваме темата со политика.
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty20/4/2016, 16:28

Ако ги класифицираме како немири, а виновниците како криминалци, можеме да се извлечеме, ќе се збори да безбедноста, не за политика Very Happy
Macedonian Knight

Macedonian Knight

Број на мислења : 325

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty20/4/2016, 17:01

Јас така ги класифицирам, избегнувам политички етикети.
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 94 Empty

Македонија во Балканскиот вртлог
Вратете се на почетокот 
Страна 94 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Македонија во Балканскиот вртлог