| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+24debarska РИС Gjole^Stolarot Drettica Zajcef assasian leopard Smrtnikot Panter BABUN Iko Генерал Macedonian Knight Mrshajnoski JKD IgorM Legija91 SIG Спенсер Momak od Gjorce ESN Alvar kocov Зоран 28 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 7/10/2015, 22:19 | |
| - Спенсер напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
- И Снежана Лупевска според мене е објективна и не завзема страни.
Како не завзема страна малдо дете па она 2001 беше од онаа страна. А тогаш кој беше на наша страна ? Освен оние кои беа директно инволвирани т.е. беа на терен ??? Црвените беретки , Френкиевци , Доброволци од Р...а и Инструктори од ...... ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| |
| |
Зоран
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/10/2015, 14:06 | |
| - JKD напиша:
- Зоран напиша:
- JKD напиша:
- И Снежана Лупевска според мене е објективна и не завзема страни.
Како не завзема страна малдо дете па она 2001 беше од онаа страна. Не сфаќам што сакаш да кажеш,ипак тогаш сум бил копиЉ Мистериозно се најде во Танушевци непоканета. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Panter
Број на мислења : 452
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 9/10/2015, 18:57 | |
| ne ubeduvaa deka nema nisto sitni kriminalci javnosta ja lazea dodeka poleka teroristite zavzemaa teritorija i lupeska kako duskalo i sega e ista otide so ekipata na teren za raslika od dr nejzini kolegi novinari koi molcea! Posle vi e jasno otkako gi presretnaa teroristite armijata i policijata gi imaa tie podatci koi se i kade se dvizat i sto pravat teroristite razuznavacite predupreduvaa nekoi i bea izbrkani od rabota za da se zataska,ministerkata dosta dimoska sega pokojna nisto ne prevzemase iako znaese koga ja smenaa i dojde lube bese kasno pocna igrata i reziserot ja kontolirase so svoite sorabotnici na nasa strana koi ne poprecuvaa vo site akcii koga trebase da zavrsat ne ne ostavaa da zavrsime se do poslednata kaj ARACINOVO koja isto taka ja prekinaa kako i site koga bese pred krajot.... | |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 15/10/2015, 14:56 | |
| | |
|
| |
Зоран
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 15/10/2015, 15:03 | |
| ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 15/10/2015, 15:19 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 21/10/2015, 15:31 | |
| | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 22/10/2015, 13:43 | |
| Македонија гласаше за прием на Косово во УНЕСКО, Белград разочаранhttp://www.mkd.mk/makedonija/politika/makedonija-glasashe-za-priem-na-kosovo-vo-unesko-belgrad-razocharanНе ми е јасно бе, како може цело време да поддржуваме одредена територија која нема ни капацитет да биде држава. Т.Н. "држава" која не сака да ни екстрадира лица кои се осудени на доживотен затвор поради директно учество и извршување на терористички акти, "држава" која дозволува терористи од нејзината територија непречено да влегуваат во Република Македонија, да извршуваат терористички акти и непречено да се враќаат на територијата на таа т.н. "држава", "држава" во која терористите кои на територијата на Република Македонија извршија терористички акти беа пречекани како херои со највисоки почести. Абе не се нормални нашиве бе, го поддржуваат споствениот непријател, оној непријател кој кога ќе биде доволно моќен ќе ни зададе таков удар што ќе се изгубиме во времето и просторот. Која банана држава сме... ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 22/10/2015, 14:07 | |
| Ко ние да сме одлучиле па да ни се љутат | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог | |
| |