Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 12/6/2015, 02:07
Како тоа..?
JKD
Број на мислења : 3140
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 12/6/2015, 15:01
леле леле мужишта,тепаЈне....
пс-во исчекување на "невладините" да направат осуда против ПОЛИЦИСКА БРУТАЛНОСТ за силното стискање на рачињата на овие двајца
Alvar
Број на мислења : 11101
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 12/6/2015, 16:28
За што била "тепачкава", имаш инфо?
______________________ Si vis pacem, para bellum
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 13/6/2015, 22:53
Нашиве се истрчаа и собраа и ќоро и сакато со албански знамиња на протест, млатеа празна слама за некаков си соживот, за на крај овие да си организираат "албански" протест. Џабе млатење празна слама за соживот, генетскиот код победи.
______________________ "Through discipline comes freedom"
JKD
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 14/6/2015, 01:40
Гостин Гостин
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 14/6/2015, 11:19
JKD напиша:
Пак ќе се најдат изроди Македонски,како копилето од наше школо,со знаме нивно обвиткан...
ПС-не бил само он,мислам дека...ОВА(најдобро прилега) суштество,е македонско(?)
(прво од лево)
JKD не шири "великомакедонски национализам", ќе те банираат. Сите мора да се сремиме кон "соживот", со нив, нели на 17 мај тоа беше целта, и тогаш беа присутни најголемите пацифисти Албанци (113 бригада на УЧК, оперативно дејствување во Тетовско во 2001), кои заедно братски беа прегрнати со ЛГБТ, Пленумите, бугарското крило на Каракачанов (голем националист и заговарач против Македонија и нејзино поробување), и сите под мотото "Граѓаните за Македонија" во рушење на режимот на Грујо. Многу ми се смешни кажувањата на тие независни што отидоа на тој протест, на кој говор им држеше Сергеј Станишев, дека они отишле да го изразат незадоволството (што е во ред бидејќи овие крајно забегаа), и најсмешното дека се за соживот. Така еден мој другар им кажа на другари кои беа на тој протест, "тогаш купете стан и преселете се во Чаир, ако сакате соживот", овие останаа како некој да им ја залепил устата.
Затоа јас неколку страници поназад пишав многу убав текст дека слободно можете да ги фрлите македонските обележја во канта, ако не друго туку од срам, брука и разочарување.
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 14/6/2015, 12:20
Остај тоа, реалноста е дека државата крајно ни забега на секаков план. Буквално, ситуацијата и внатре и надвор ни е статус кво, по секое прашање.
______________________ "Through discipline comes freedom"
JKD
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 14/6/2015, 12:51
Smrtnikot напиша:
Остај тоа, реалноста е дека државата крајно ни забега на секаков план. Буквално, ситуацијата и внатре и надвор ни е статус кво, по секое прашање.
Државата ништо не е крива на оваа тема,ако некој е ретардиран тоа не е до државата туку до неговите дома,и ако некој изгубил секакво чувство на љубов кон својата земја,кон својот народ,својот корен,ако изгубил и грамче патриотско чувство во него,за тоа е најмалку крива државата.
Бидејќи ниту една лоша ситуација во државава нема да ме натера да се гушкам со УЧКИ и со некој,кој ЗНАМ дека ме мрази од дното на душата,или у најмала рака,во најдобра ситуација,не ме "сака",или почитува,како сакаш кажи го.
Зоран
Број на мислења : 3805
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 14/6/2015, 13:49
Macedonian Knight напиша:
Златен Адолф Хитлер, за ваков народ само таков човек.
Кога го спомна заговарал дека треба да се истребат таквите како нас. Сигурен си во изборот???
______________________ Мијак 100 %
JKD
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 14/6/2015, 13:53
Јас би рекол,дека заговарал да се истребат сите-освен тие како него
Но историјата ја пишуваат победниците,така да не знам колку може да се верува во тоа.