Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 3/6/2015, 22:41
Малку е чудно вака што се јавува јавно.
______________________ Мијак 100 %
SIG
Број на мислења : 6117
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 3/6/2015, 23:25
Panter, ако информациите не можеш да ги потврдиш те молам да не ги изнесуваш. Не се тие работи за зафрканција.
Гостин Гостин
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 4/6/2015, 00:20
Panter напиша:
ne vo gradot vo kumanovskite sela.Mesto nasite da gi cekaat vo zaseda i da gi eliminiraat se slucuva sprotivnoto iako se znaese se i bea sledeni mozese da bidat eliminirani nadvor od urbanata sredina ama politickiot vrv ne dozvoluvaat da funkcioniraat bezbednosnite institucii bez nivno odobronie sakaat sve da iskoristat vo politicki celi,vidovte kako cela drzava bese na kolena toj den kako bese uplasen narodot!koj ene saka pak da strada od nova vojna a politicarite so gon obraz davaat izjavi deka se e pod kontrola deka akcijata e uspesna so najmnogu zrtvi vo eden den! i red dr raboti da ne se cudite ako ni izbeagaat privedenite od kumanovo ili nivnite drugarcinja povtorno dapadnat i gi baraat kako razmena za civili ili policajci.Razuznavacite gi sledat i snimeni se vo blizina na granicata i na koi pozicii i dr ama ne smeat da kazat ili da protece vo javnosta da nema panika megu narodot.informacijata mi e od razuznavac prijatel koj go znam dolgi godini koj ima doverba i mi kazuva vakvi informacii.
Во тие делови одсекогаш имало опасност од вооружени групи, бидејќи таму има центар на вехабисти, односно собирен камп, и се наоѓа близу македонско српската граница, гледав мапа на порталиве пред некое време и со зелено беа обележани местата каде имаше кампови на вехабисти, и еден од нив се наоѓа во кумановско, односно веднаш до српско македонската граница. Тоа е јавна тајна со години.
Зоран
Број на мислења : 3805
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 4/6/2015, 09:30
Друштво не зезајте ај да е позападно 50 км да ве ерувам. ПОчеткот на тромеге Ср-Кос-Мк има село Миратовац па граничен премина Има куп наша полиција , војска и исто комшиска па ако се вехабии не се луди пред очи да им шетаат.
assasian
Број на мислења : 304
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 4/6/2015, 15:14
Пријателот има доврба ти кажува ,а ти вака на форум јавно , си го заебал сеа пријателот
______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
Зоран
Број на мислења : 3805
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 4/6/2015, 15:27
assasian напиша:
Пријателот има доврба ти кажува ,а ти вака на форум јавно , си го заебал сеа пријателот
Или намерно се пласира.
Panter
Број на мислења : 452
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 4/6/2015, 17:47
kako sakate svatete poveke ne navleguvam vo toa sto imav pisav kako sakate svatete go.Ne e nisto strogo doverlivo ili drzavna tajna dokument ne mi dade ke go prasam dali ima da mi dostavi pa ke vi go objavam da ne me smetate za neseriozen ili dezinformator
JKD
Број на мислења : 3140
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 4/6/2015, 17:50
Panter напиша:
kako sakate svatete poveke ne navleguvam vo toa sto imav pisav kako sakate svatete go.Ne e nisto strogo doverlivo ili drzavna tajna dokument ne mi dade ke go prasam dali ima da mi dostavi pa ke vi go objavam da ne me smetate za neseriozen ili dezinformator
Да не си тропнат на врата од УБК,пази што правиш
Panter
Број на мислења : 452
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 4/6/2015, 17:53
Luge ko od na mars da ste za Makedonija pisam i toa na forumov ako malce ste poupateni ke vi bide jasno pisav i prethodno na postovite poveke ne diskutiram kazav sto imam.pazam sto pisam
JKD
Број на мислења : 3140
Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 4/6/2015, 17:57
Panter напиша:
Luge ko od na mars da ste za Makedonija pisam i toa na forumov ako malce ste poupateni ke vi bide jasno pisav i prethodno na postovite poveke ne diskutiram kazav sto imam.pazam sto pisam
Мое мислење,дека малце преувеличил човекот,а вооружени групи од секогаш и имало,тие и јавно на телевизија се појавуваа,еве на пример ова 10:10 минута,и нив ТРЕБА да се убиваат и тоа тајно,без никој да знае,прати ги ЕСЗ и ЕСН,најдоверливите и најдобрите,нека ги утепаат кога најмалце очекуваат и поздрав.Ама јбг,нема таков политичар,башка сите политичари се следени прислушкувани,одма ќе се дознае.Така да им останува само тоа,да се следат,прислушкуваат,убацуваат кртови во нивни редови за да знаат што планираат...и ако се отргнат од контрола,да се деси нова планинска бура...и така во круг.
Бидејќи,нели,ние сме демократија и не смееме да ги решаваме ваквите по европски пат,а уште помалку смееме,бидејќи на крајот ќе ги направат невини цивили и борци за демократија и права,а богами и херои.