|
|
| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+24debarska РИС Gjole^Stolarot Drettica Zajcef assasian leopard Smrtnikot Panter BABUN Iko Генерал Macedonian Knight Mrshajnoski JKD IgorM Legija91 SIG Спенсер Momak od Gjorce ESN Alvar kocov Зоран 28 posters | |
Автор | Порака |
---|
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 27/5/2015, 14:31 | |
| Јас сум модератор на форумов, нешто како наставник, да. И до сега 5 пати сум опоменал јавно, 2 пати сум те банирал, и воопшто не приметуваш дека само ти се истакнуваш по користење на вулгаризми на форумов, пцуења, шиптаришта, племиња. За се има толеранција, ама некогаш стварно е невкусно да се читаат во секој втор пост вакви изрази. Еве сега експлицитно ти укажав што е проблемот со банирањето. Мислам дека нема да има потреба.
Па навистина веќе нема смисла, се жалат повеќе членови на твоето однесување, затоа и беше банот. Некои луѓе тука доаѓаат и посветуваат дел од времето затоа што ова им е хоби, и сакаат да дискутираат за тоа, а не да читаат само простачења.
| |
| | | JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 27/5/2015, 14:57 | |
| - Frogfoot напиша:
- Јас сум модератор на форумов, нешто како наставник, да. И до сега 5 пати сум опоменал јавно, 2 пати сум те банирал, и воопшто не приметуваш дека само ти се истакнуваш по користење на вулгаризми на форумов, пцуења, шиптаришта, племиња. За се има толеранција, ама некогаш стварно е невкусно да се читаат во секој втор пост вакви изрази. Еве сега експлицитно ти укажав што е проблемот со банирањето. Мислам дека нема да има потреба.
Па навистина веќе нема смисла, се жалат повеќе членови на твоето однесување, затоа и беше банот. Некои луѓе тука доаѓаат и посветуваат дел од времето затоа што ова им е хоби, и сакаат да дискутираат за тоа, а не да читаат само простачења.
За мене се шиптари и племе,албанци се во албанија.А ова е форум и има пристап секој,ако сакате да си го направите приватен на само 4-5 души што ќе дискутирате,тогаш банирај ги сите и разговарајте си вие сами. ПС-ниту еднаш ме немаш опоменато за тие зборови,едино што беше е за политика,веројатно ти сметаа некои мои мислења па ради тоа банираше. | |
| | | Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 27/5/2015, 15:14 | |
| Dobro ama pcuenjeto ne raga kvalitet. Ne deka i ja ne pcuev koga poginaa 8 braniteli . Ama se da e na mesto. ______________________ Мијак 100 %
| |
| | | JKD
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 27/5/2015, 15:19 | |
| - Зоран напиша:
- Dobro ama pcuenjeto ne raga kvalitet.
Ne deka i ja ne pcuev koga poginaa 8 braniteli . Ama se da e na mesto. Како да не пцуеш некоја што спие у пари а појма нема од војска или полиција,а пишува статуси и лаже народ...како таа дека тоа во куманово било воено злосторство,пукале со хеликоптери и што ти ја знам друго,или оној што му запалија џипот,што пиша дека оние полицајци кои не умреле во таа акција,ќе имаат можност во наредната.Ако може некој да остане смирен на такви изјави,ја не можам,па нека банирува ако сака за цел живот.Или оние бедни "вработени во МВР" кои кажуваа каква била акцијата,или сценариото за 17ти и слично. | |
| | | Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 27/5/2015, 16:04 | |
| - JKD напиша:
- Зоран напиша:
- Dobro ama pcuenjeto ne raga kvalitet.
Ne deka i ja ne pcuev koga poginaa 8 braniteli . Ama se da e na mesto. Како да не пцуеш некоја што спие у пари а појма нема од војска или полиција,а пишува статуси и лаже народ...како таа дека тоа во куманово било воено злосторство,пукале со хеликоптери и што ти ја знам друго,или оној што му запалија џипот,што пиша дека оние полицајци кои не умреле во таа акција,ќе имаат можност во наредната.Ако може некој да остане смирен на такви изјави,ја не можам,па нека банирува ако сака за цел живот.Или оние бедни "вработени во МВР" кои кажуваа каква била акцијата,или сценариото за 17ти и слично. Дотичната треба државата да ја подбере. АКо закон важи за мене тебе и фрогфот може и за нејзе. ______________________ Мијак 100 %
| |
| | | SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 27/5/2015, 16:14 | |
| - JKD напиша:
- Frogfoot напиша:
- Јас сум модератор на форумов, нешто како наставник, да. И до сега 5 пати сум опоменал јавно, 2 пати сум те банирал, и воопшто не приметуваш дека само ти се истакнуваш по користење на вулгаризми на форумов, пцуења, шиптаришта, племиња. За се има толеранција, ама некогаш стварно е невкусно да се читаат во секој втор пост вакви изрази. Еве сега експлицитно ти укажав што е проблемот со банирањето. Мислам дека нема да има потреба.
За мене се шиптари и племе,албанци се во албанија.А ова е форум и има пристап секој,ако сакате да си го направите приватен на само 4-5 души што ќе дискутирате,тогаш банирај ги сите и разговарајте си вие сами.
ПС-ниту еднаш ме немаш опоменато за тие зборови,едино што беше е за политика,веројатно ти сметаа некои мои мислења па ради тоа банираше. На овој форум има и албанци кои што го читаат, и по ништо не се помалку вредни од тебе, и со ништо не заслужувале такво ословување. А дури и тоа се толерира, но да се споменува во секој втор пост е стварно надвор од здрав разум. Па дали гледаш дека само ти тоа го правиш, дали гледаш дека другите колку што е можно таквите изрази избегнуваат да ги користат? Не ти личи дека си претерал со таквиот речник? Па не е ова коперација бе ЈКД, на гајба седнат со пиво в рака и муабети од типот дека Америка е крива за се. Па оваа тема се претвора во шут поради таквото однесување и таквиот речник, без разлика кој го напишал, дали јас, ти или некој друг. За оние за кои тие се шиптари, племе и сл. нека си бидат слободно, но такво нарекување во секој втор пост нема веќе да се толерира, и ќе се санкционира без опомени. Толку од мене. | |
| | | JKD
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 27/5/2015, 16:31 | |
| - Frogfoot напиша:
- JKD напиша:
- Frogfoot напиша:
За мене се шиптари и племе,албанци се во албанија.А ова е форум и има пристап секој,ако сакате да си го направите приватен на само 4-5 души што ќе дискутирате,тогаш банирај ги сите и разговарајте си вие сами.
ПС-ниту еднаш ме немаш опоменато за тие зборови,едино што беше е за политика,веројатно ти сметаа некои мои мислења па ради тоа банираше. На овој форум има и албанци кои што го читаат, и по ништо не се помалку вредни од тебе, и со ништо не заслужувале такво ословување. А дури и тоа се толерира, но да се споменува во секој втор пост е стварно надвор од здрав разум. Па дали гледаш дека само ти тоа го правиш, дали гледаш дека другите колку што е можно таквите изрази избегнуваат да ги користат? Не ти личи дека си претерал со таквиот речник? Па не е ова коперација бе ЈКД, на гајба седнат со пиво в рака и муабети од типот дека Америка е крива за се.
Па оваа тема се претвора во шут поради таквото однесување и таквиот речник, без разлика кој го напишал, дали јас, ти или некој друг.
За оние за кои тие се шиптари, племе и сл. нека си бидат слободно, но такво нарекување во секој втор пост нема веќе да се толерира, и ќе се санкционира без опомени.
Толку од мене.
Ок сфаќам,ти си дел од оние демократи што протестираа па живееш во илузија дека ни се пријатели со кои можеш да имаш мирен и спокоен живот.Затоа ти смета секое вреѓање на твоите браќа. Терај си по тој пат,ај со здравје | |
| | | Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 28/5/2015, 00:43 | |
| | |
| | | Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 3/6/2015, 11:07 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
| | | Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 3/6/2015, 11:14 | |