| Конкурси за вработување во МВР | |
|
|
|
Автор | Порака |
---|
ESN
Број на мислења : 1594
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 00:09 | |
| Хихихи ЏКД како и да ги прави другар важно од склековите раката и рамото се највеќе оформуваат ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 00:11 | |
| најмногу градите,потоа трицепсот,и на крај рамото.Од било какви склекови.не ми беше тоа муабетот,туку доколку прави вкупно 70 склека,тоа е смешно.Јас кога вежбав само склекови и стомачни во 6то и 7мо правев по 200-300 склекови во еден ден.по 100-150 од сабајле и навечер.Некогаш и по повеќе. | |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 00:40 | |
| Епа тоа е тоа.истиот сум и јас,стомачни не толку многу,ама склекови ептен.инаку ако прави само 70 дневно тоа е сосема друга работа ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 01:45 | |
| 70 склека после будење за сефте Една серија во денот, секој ден, 6 месеци без престан, освен денот после дарување крв(се разбира почнав со многу помала бројка) Јас имам 65кг, нема што да ве чуди. Колку потежок си толку потешто идат. Затоа на конкурсите влегуваат секакви градби, а не само крупните... |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 02:39 | |
| значи правиш само по 70 склека дневно ? | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 03:52 | |
| Еднаш дневно, една серија. Почнав со 20 склека пред 6 месеци, денес ги правам 70. Не се спремам за никаков конкурс, ова го правам чисто од мерак, а и да не се лажеме се ближи лето Не гледам некоја причина да правам повеќе. 70 склека не се малку да ги направиш после станување од кревет, а да не збориме за прва смена во 7 сабајле Инаку бројкава планирам да ја зголемувам полека барем до 100... |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 10:27 | |
| Малку се ногу малку 70 склекови дневно ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 11:40 | |
| Што сте се фатиле само за физичката спремност и што има врска дали може да направи 70 склека или не. Не е се во физичката сила, најбитно е да имаш нешто во паметот, бидејќи кога ќе се најдеш во ризична ситуација мора да одлучиш за една секунда што ќе направиш, бидејќи животот ќе ти биде на конец, а за тоа ти треба памет. А кога ќе одиш на терени и по планини на логорување кога ќе имаш вежби, ти и да несакаш да станеш физички спремен, сепак ќе станеш поради сите тие планински обуки итн. |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 13:39 | |
| - ESN напиша:
- Малку се ногу малку 70 склекови дневно
Според кого? |
|
| |
ESN
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 10/3/2015, 14:04 | |
| Според мене и според дечки од бсн шо имам разговарано за физичка спремност. ______________________ СЕКОГАШ И СЕКАДЕ ПРВИ
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|