| Конкурси за вработување во МВР | |
|
+40Macedonian09 Macedonian Knight Генерал bojan1006 Drettica darkness gunner warior Gjole^Stolarot wezzy ZokiFifty Rashid ESN икс Спенсер petarbt Panter Nikolce Trajkovski Букефал nikolce jakimovski Зоран Simona Ancevska minceski Kristijankiko dekikb Goran695 milo0710 asdasd12312345 Dimche.Trpeski IgorM viston Braveheart993 assasian JKD Smrtnikot ace89 tose Momak od Gjorce Цане SIG 44 posters |
|
Автор | Порака |
---|
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/10/2014, 02:51 | |
| Blue Angels | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/10/2014, 20:48 | |
| | |
|
| |
ace89
Број на мислења : 23
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/10/2014, 22:00 | |
| mislam deka na nikoj konkurs do sega ne pisuvase deka ima ograniceno vreme nego na denot na proverkite tie kazuvat sto i kako treba da se naprave | |
|
| |
JKD
Број на мислења : 3140
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 21/10/2014, 22:38 | |
| Грешка си,требаше за 2 минути да ги направиш стомачните и склековите,за трчањето си пишува-13:30 да истрчаш 3,2 км | |
|
| |
ace89
Број на мислења : 23
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/11/2014, 12:14 | |
| edno prasanje dali nekoj znae nesto vo vrska so konkursot dali se pocnati fizickite proverki ili uste nema nisto? | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/11/2014, 13:46 | |
| - ace89 напиша:
- edno prasanje dali nekoj znae nesto vo vrska so konkursot dali se pocnati fizickite proverki ili uste nema nisto?
Не се уште почнати. Јас се имам пријавено за конкурсот и се уште не немаат викнато. Треба да не известат преку писма |
|
| |
assasian
Број на мислења : 304
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/11/2014, 15:25 | |
| - HolyTemple напиша:
- ace89 напиша:
- edno prasanje dali nekoj znae nesto vo vrska so konkursot dali se pocnati fizickite proverki ili uste nema nisto?
Не се уште почнати. Јас се имам пријавено за конкурсот и се уште не немаат викнато. Треба да не известат преку писма Нема писма, ке ти се јават да идеш и полициска станица да си земеш покана ке се потпшеш таму и ке видиш која дата те викаат ______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
| |
|
| |
tose
Број на мислења : 160
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 22/11/2014, 17:24 | |
| od ponedelnik vo idrizovo pocnuva | |
|
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 23/11/2014, 00:51 | |
| - assasian напиша:
- HolyTemple напиша:
- ace89 напиша:
Не се уште почнати. Јас се имам пријавено за конкурсот и се уште не немаат викнато. Треба да не известат преку писма Нема писма, ке ти се јават да идеш и полициска станица да си земеш покана ке се потпшеш таму и ке видиш која дата те викаат Прееска ми донесоа писмо, и ми рекоа во понеделник во 11 часот почнуваат |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР 23/11/2014, 10:16 | |
| Хмм, за претходните конкурси ги известуваа барем 1 недела пред да бидат физичките тестови. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Конкурси за вработување во МВР | |
| |
|
| |
| Конкурси за вработување во МВР | |
|