Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Македонија во Балканскиот вртлог

Go down 
+28
BABUN
trpe grozni
MarkoMKD
Macedonian09
mstislav
MakWarrior
HoLfElDeR
shady3
dzole
Panter
Iko
loran11
Legija91
Mrshajnoski
darkness
kocov
assasian
РИС
koki.skopje
Зоран
JKD
Цане
Alvar
Smrtnikot
Momak od Gjorce
Генерал
Macedonian Knight
SIG
32 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100  Next
АвторПорака
Гостин
Гостин

Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty4/2/2015, 16:56

Да не му го утнале името малце
Вратете се на почетокот Go down
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty4/2/2015, 17:18

Незз кое му е вистинското презиме,но истиот човек ги дава и со М и со Н,тоес така го имаат пишувано новинартие
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty4/2/2015, 19:19

СООПШТЕНИЈА ЗА ЈАВНОСТ

ЗАЕВ ЗА ХРВАТСКАТА НОВА ТВ: СО ОВА ШТО СЕ СЛУЧУВА ОВАА ВЛАДА ПАЃА

Заев за хрватската Нова ТВ: Со ова што се случува оваа Влада паѓа

За ситуацијата во којашто се наоѓа Македонија, за скандалот со тајните снимки што беа објавени од лидерска средба помеѓу премиерот Груевски и претседателот Заев, за обвинувањата за наводна соработка со странски служби, за тоа дали СДСМ опстојува на ставот за објавување на доказите – претседателот на СДСМ денеска во седиштето на СДСМ даде интервју за хрватската телевизија Нова. Ви пренесуваме мал дел од 16 минутното интервју со претседателот Зоран Заев.

„Целата јавност знае дека јас пред какви било разговори со премиерот ветив дека тоа не може, ниту пак смее некој да го сокрие од јавноста, што потврдува дека немало никакви уцени околу тоа.  

Она што е исто така значајно, странските служби кои наводно ми помогнале мене околу доказите, само премиерот го соопштува тоа, Министерството за внатрешни работи не спомена ништо до сега. Зашто и на него му кажав, на прашањето од каде дојде овој материјал до мене, дека се странски служби, па веројатно нема да ги издадам оние кои се охрабриле и ми ги дале тие материјали. Намерно реков странски служби затоа што некој може да го изгуби животот, животот на своето семејство. Тие луѓе се нивни соработници. Тие не можеа да продолжат да живеат знаејќи што се случува во нивната земја.

Во нормална земја тие материјали се доставуваат во Јавното обвинителство, ама тие знаат дека ние немаме Јавно обвинителство, немаме судство.

Како опозиција знаеме дека тоа мораме да го направиме. Тоа ни го налагаат и законите на Република Македонија, да ги споделиме доказите со јавноста.

Истовремено, недвосмислено знаеме дека мораме да водиме сметка за иднината на нашата земја.

Со ова што се случува јас едно знам, оваа Влада паѓа. Се надевам дека ќе имаме доволно мудрост и сила како нација, како земја, да направиме чекор напред и да не дозволиме во иднина веќе никогаш вакво нешто да се повтори“.

http://sdsm.org.mk/default.aspx?articleId=11680&mId=55&agId=2
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11101

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty5/2/2015, 23:32

Патем, има фина журка долу во коментарите... слободно приклучете се. Smile

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty5/2/2015, 23:50

Ме чуди што има повише лајкови од унлајкови
Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty6/2/2015, 11:59

ЕКСКЛУЗИВНО: Уапсен еден од најбараните криминалци во Македонија

http://press24.mk/ekskluzivno-uapsen-eden-od-najbaranite-kriminalci-vo-makedonija
JKD

JKD

Број на мислења : 3140

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty6/2/2015, 12:09

ставено е веќе видеото,види во темата за ЕБР.

https://www.youtube.com/watch?v=JIP5LmHo07M страшно е ова,никој до сега не ја прикажа вака целата слика,на вести 1 минута иде и толку,а за србиштана се изнатепаа од давање,цело време беше прва вест траеше по 5 минути прилогот,ми се гади од новинариве.
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty6/2/2015, 14:12

Гостин
Гостин

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty8/2/2015, 21:53

НАЈНОВА ВЕСТ : КАКВО СПЕКТАКУЛАРНО ФИЈАСКО НА РЕЖИМОТ – Грујо и Сашо конечно дознаа кој ги провалил но и признаа дека приказните за странски служби се чиста лага- По лутањето во магла и екскурзијата со Верушевски, вечерва уапсени двајца кои му ја дале бомбата на Заев, едниот вработен во МВР другиот екс вработен, до 2013-та!

http://narodenglas.com/%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%84%D0%B8%D1%98/
Зоран

Зоран

Број на мислења : 3805

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty9/2/2015, 00:10

MISFIT напиша:
НАЈНОВА ВЕСТ : КАКВО СПЕКТАКУЛАРНО ФИЈАСКО НА РЕЖИМОТ – Грујо и Сашо конечно дознаа кој ги провалил но и признаа дека приказните за странски служби се чиста лага- По лутањето во магла и екскурзијата со Верушевски, вечерва уапсени двајца кои му ја дале бомбата на Заев, едниот вработен во МВР другиот екс вработен, до 2013-та!

http://narodenglas.com/%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%84%D0%B8%D1%98/

Пукнаа бомбите .

ПишувањеПредмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог   Македонија во Балканскиот вртлог - Page 31 Empty

Македонија во Балканскиот вртлог
Вратете се на почетокот 
Страна 31 of 100Отиди на страна : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100  Next
 Similar topics
-
» Македонија во Балканскиот вртлог