| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|
+18shady3 Wolf beowulf tose JKD Mrshajnoski gladiator_17 Iko alexmkd Генерал assasian Momak od Gjorce РИС Legija91 Smrtnikot Зоран Alvar SIG 22 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11101
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 19/5/2014, 23:57 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- А ова што сите тв блиски до владава преќутија се нека им служи на чест
Е, тоа да видиш... она ПИЧКА дебела Јанко ги исклучуваше луѓето што сакаат да зборат за настанов. Чита трач новини у емисија. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 00:01 | |
| | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 00:03 | |
| Таков народ си сме, за 2-3 дена сите овие шо дивеат низ Ѓорче и што ни ја полнат почетна на ФБ со статуси за шиптари, ќе се вратат на своите удобни места пред тв да зјапаат у дегенски емисии и серии, а на следните избори пак ќе го дадат својот глас за паторот и фамилијата. И за жал, името на момчето ќе полека ќе избледи како и сите други (Мартин Нешковски, 5те убиени кај смилковско езеро, претепаните по автобуси а како и оние од 2001 кои полека но сигурно ни ги брише заборавот). Така да не ме погодува оваа националистичка или патриотска еуфорија шо се случува у моментов. Секое чудо 3 дена трае, рекле старите и у право биле. ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| |
| |
Гостин Гостин
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 00:22 | |
| - Smrtnikot напиша:
- Таков народ си сме, за 2-3 дена сите овие шо дивеат низ Ѓорче и што ни ја полнат почетна на ФБ со статуси за шиптари, ќе се вратат на своите удобни места пред тв да зјапаат у дегенски емисии и серии, а на следните избори пак ќе го дадат својот глас за паторот и фамилијата. И за жал, името на момчето ќе полека ќе избледи како и сите други (Мартин Нешковски, 5те убиени кај смилковско езеро, претепаните по автобуси а како и оние од 2001 кои полека но сигурно ни ги брише заборавот). Така да не ме погодува оваа националистичка или патриотска еуфорија шо се случува у моментов. Секое чудо 3 дена трае, рекле старите и у право биле.
Потполно се сложувам со тебе |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 00:26 | |
| Џабе се запалени дуќаниве, сега во име на соживот и толеранција ќе им дадат 3 пати повеќе пари отколку што вредат. Нема да ме чуди Сокол да земе да ги кречи и да им реди паркет за некој ден. Ионака со нивни гласови доаѓаат на власт, и он.. и шиптарољубецон Стефчо. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 00:29 | |
| Сокол за малце куртули вечерва | |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 00:31 | |
| Ние сеуште не сме држава каде што политичарите на вистински начин би можеле да бидат казнети од народот. Сеуште... ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 00:32 | |
| - Momak od Gjorce напиша:
- Сокол за малце куртули вечерва
Не требало, говно корумпирано. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Legija91
Број на мислења : 1330
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог 20/5/2014, 00:42 | |
| Малку од малку осветете го Ангел. Нека почива во мир. ______________________ If you're going throw hell, keep going.
| |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Македонија во Балканскиот вртлог | |
| |
|
| |
| Македонија во Балканскиот вртлог | |
|