| Девојки во униформи +18 | |
|
+9Smrtnikot Зоран Goran Apostoloski Генерал Legija91 Alvar Momak od Gjorce beowulf SIG 13 posters |
|
Автор | Порака |
---|
Alvar
Број на мислења : 11102
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 25/1/2015, 12:12 | |
| Ако ви кажам дека ради половата еднаквост заедно се тушираат во шведскава армија... има сите да се нацртате пред некој регрутен центар во Малме или Гетеборг. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Smrtnikot
Број на мислења : 1272
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 25/1/2015, 13:34 | |
| - Alvar напиша:
- Ако ви кажам дека ради половата еднаквост заедно се тушираат во шведскава армија... има сите да се нацртате пред некој регрутен центар во Малме или Гетеборг.
Ех, шо ти е демократија ______________________ "Through discipline comes freedom"
| |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 25/1/2015, 14:57 | |
| - Alvar напиша:
- Ако ви кажам дека ради половата еднаквост заедно се тушираат во шведскава армија... има сите да се нацртате пред некој регрутен центар во Малме или Гетеборг.
Zbilja ??? ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Momak od Gjorce
Број на мислења : 12354
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 25/1/2015, 15:17 | |
| Тек така не пуштаат они туѓинци у свој редови | |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 25/1/2015, 16:03 | |
| - Зоран напиша:
- Alvar напиша:
Zbilja ??? Збиља, исто како и во Финска, Данска, Белгија... и ми се чини Канада. Зависи од единиците во кои се сместени... но воглавно да, unisex бањи. Имав еден другар (сега покоен) кој беше Воена Полиција на Петровец '99-та, уште тогаш ми го кажа истово за Шведскиот/Нордискиот контингент сместен таму. Но претпоставувам дека тоа за нив е сосема нормална работа... со оглед на кое ниво им е изградено општеството. ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
SIG
Број на мислења : 6117
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 25/1/2015, 16:31 | |
| Ух што би било некој манијак наш да отиде таму има да ги навезе сите... Него... ајде одам јас | |
|
| |
Зоран
Број на мислења : 3805
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 25/1/2015, 16:41 | |
| - Alvar напиша:
- Зоран напиша:
- Alvar напиша:
Zbilja ??? Збиља, исто како и во Финска, Данска, Белгија... и ми се чини Канада. Зависи од единиците во кои се сместени... но воглавно да, unisex бањи.
Имав еден другар (сега покоен) кој беше Воена Полиција на Петровец '99-та, уште тогаш ми го кажа истово за Шведскиот/Нордискиот контингент сместен таму. Но претпоставувам дека тоа за нив е сосема нормална работа... со оглед на кое ниво им е изградено општеството. Да бидам искрен ме изненади со информацииве. Али тоа е тоа. АЛи од мој колеги кој работеле на нашава бранша викаат ретко студени луге. Под импресии на ЕМануела ( го цитирам „„ е сге аке се и.....м“““ али на крај се вратил дома како барут , ма каки ко коттле циганско загорен) . Пак велам студен народ. ______________________ Мијак 100 %
| |
|
| |
Alvar
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 21/2/2015, 11:52 | |
| ______________________ Si vis pacem, para bellum
| |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 31/7/2015, 14:44 | |
| | |
|
| |
Momak od Gjorce
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 5/8/2015, 16:40 | |
| Ким Мелибовски,може има некој македонски корен [You must be registered and logged in to see this link.]Иначе позз до Фрог по ново Зиг | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Девојки во униформи +18 | |
| |
|
| |
| Девојки во униформи +18 | |
|