Почетна
Почетна
Почетна
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeРегистрирајте сеВлезfacebookОдбрана Форум YouTubeinstagramОдбрана Форум-Аndroid app

Вооружени сили на Хрватска

Go down 
+13
debarska
ESN
Momak od Gjorce
Legija91
assasian
tose
РИС
JKD
Iko
Зоран
Генерал
Subzero
SIG
17 posters
Отиди на страна : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 29 ... 53  Next
АвторПорака
Alvar

Alvar

Број на мислења : 11123

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty
ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty10/6/2013, 15:18

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 TThnBhR

Momak od Gjorce

Број на мислења : 12354

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty11/7/2013, 23:02

Колку има во ова вистина...

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 X2b0

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 J2sy

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 N65u

Вратете се на почетокот Go down
Iko

Број на мислења : 503

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty11/7/2013, 23:13

Ima podosta gluposti pishano...
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty27/7/2013, 23:35

Доста работи ќе пратат во пензија...може да им лапнеме некој ПЦ-9...у размер 1/72...Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

http://defender.hr/republika-hrvatska/obrambena-politika/spo-migovi-do-2019-nema-transportnih-aviona-rbs-odlazi-u-povijest.php
Генерал

Генерал

Број на мислења : 2343

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty23/8/2013, 21:57

“Nisu me primili na policijsku akademiju jer sam – ćelav!”

Split , 22.08.2013 - Mario Marovic, ostao bez posla u policiji zbog gubitka kose

Nisam mogao vjerovati kada su mi rekli kako me neće primiti na Policijsku akademiju jer “nemam kosu”. Prošao sam sve testove i liječnički pregled da bi me na kraju diskriminirali na temelju izgleda – još uvijek u nevjerici rekao je za Slobodnu Dalmaciju Mario Marović (20) iz Mravinaca.

Unatoč upisanom fakultetu strojarstva u Mariju je prevladala želja da bude policajac te se prijavio na natječaj za upis na Akademiju. U lipnju je prošao sve selekcijske provjere u koje spadaju: psihotest, test inteligencije, test opće informiranosti, test informatike, test engleskog i test fizičke spreme. Nakon toga je pozvan na dva razgovora s policijskim inspektorima, jedan u Splitu i jedan u Solinu.

- ”Nakon eliminacije pozvalo je nas 325 koji su samo trebali proći još liječnički pregled za upis na akademiju. Išao sam na liječnički u Zagreb u MUP-ov Dom zdravlja u Šarengradskoj ulici i napravio sam sve nalaze. Sve je bilo u redu, nalazi su mi bili uredni te sam s ostalima čekao komisiju. Treniram nogomet i kick boxing što ne bih mogao da nisam potpuno zdrav. U komisiji su bila dva liječnika koja su radila preglede te jedan treći muškarac.

Kad sam ušao, pogledali su moje nalaze i mene te su samo rekli: ”To je alopecija, ali imaš obrve i trepavice. Izađi, pozvat ćemo te.” Kada su me ponovno pozvali, unutra je bio samo taj treći muškarac koji mi je kazao: “Mene su ostavili da ti priopćim ovu tužnu vijest, žao mi je, nemaš kosu.” Šokiran sam ga upitao što nije u redu jer su mi nalazi odlični, samo mi je odgovorio kako neće sa mnom raspravljati i da izađem van – prisjetio se Mario za Slobodnu Dalmaciju.

U tom trenutku Mario se ponovno sjetio svega što je prošao kao dječak kada mu je sa jedanaest godina počela ispadati kosa.

- Možete zamisliti kako mi je bilo kao dječaku kada sam počeo ćelaviti. Bilo me sram u školi i pred svima ostalima. Išli smo kod doktora koji nisu mogli ništa učiniti jer to nije bolest, već pojava kod koje kosa može ponovno narasti, a i ne mora. Stvarno sam kao dječak prošao teško razdoblje, nosio sam kapu do 18. godine. Kada sam prihvatio svoju situaciju i svoju ćelavost kao dio života i kao nešto normalno, dogodilo mi se ovo u MUP-u što me ponovno vratilo u ono traumatično razdoblje. Sve ovo pričam za medije zato da istu stvar ne bi prošao netko drugi. Što se mene tiče, policija mi se zgadila zauvijek – ogorčen je mladić.

- Sutradan sam nazvao Ured za javne poslove i ljudske resurse u MUP-u gdje su me povezali s nekim načelnikom koji mi je prvo kazao: “Još jedan s tužnom pričom!” Nakon 25 minuta razgovora, priznao je da sam u pravu, ali mi je rekao kako prije nisu zbog sličnih razloga primili druge. Kazao je kako imaju u pravilniku da u policiju ne mogu osobe s tetovažom te tako ne mogu niti ja. Međutim, na svoje oči sam na pregledu vidio kako je prošao jedan šta slabo vidi te jedan šta je imao povišenu razinu šećera u krvi te su mu rekli da pošalje nalaze u roku 5 dana kada mu šećer bude niži.

O tetovažama koje su imali pojedini kandidati koji su prošli da i ne govorim. Znakovito mi je i što mi nisu htjeli vratiti moje liječničke nalaze, a vratili su ih svima ostalima koje su odbili – govori Mario. O svom problemu pisao je i ministru unutarnjih poslova Ranku Ostojiću i ravnatelju policije Vladi Dominiću te čeka njihove odgovore. – Savjetovali su mi da se javim i sadašnjem zamjeniku ministra unutarnjih poslova Evelinu Tonkoviću jer se on i kao odvjetnik borio za ljudska prava – navodi Mario Marović.

http://www.specijalac.net/nisu-me-primili-na-policijsku-akademiju-jer-sam-celav/

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty4/10/2013, 13:41

EKSKLUZIVNO: VIDEO Spektakularna vojna vježba u Slunju: Neprijatelji upali na teritoriji RH...

http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno-spektakularna-vojna-vjezba-hv-a-u-slunju/1130439/
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty12/3/2014, 20:04

Им стигнаа M-ATV,тоес прво ке ги користат во А-стан...

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 MATV_01_zps6f7be759

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 MATV_02_zps47fdcbe0

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 MATV_06_zps66d141e7

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 MATV_08_zpsa01e5d2d

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 MATV_04_zpsc332db25

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 MATV_11_zpse6de8f64
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty12/3/2014, 20:06

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 AMV_07_zpsa3d39f11

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 AMV_01_zpsb4cc5fd8

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 AMV_05_zps7094a5db

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 AMV_04_zpscd89c333

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 AMV_02_zps5e2f4dbb

Вооружени сили на Хрватска - Page 6 AMV-001_zps8d164480
SIG

SIG

Број на мислења : 6118

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty12/3/2014, 21:58

Колку М-АТВ добија, и како ги добија? Од тие што Америте ги даваат џабе?
Momak od Gjorce

Momak od Gjorce

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty13/3/2014, 09:31

Frogfoot напиша:
Колку М-АТВ добија, и како ги добија? Од тие што Америте ги даваат џабе?

Според википедија 160 комада,да миаслам дека овие се тие возила што америве не им се исплатеше да ги вратат назат,освен М-АТВ треба да добијат и MaxxPro MRAP и Cougar...и наравно Panzerhaubitze 2000 од њемачка...
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: Вооружени сили на Хрватска   Вооружени сили на Хрватска - Page 6 Empty

Вооружени сили на Хрватска
Вратете се на почетокот 
Страна 6 of 53Отиди на страна : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 29 ... 53  Next
 Similar topics
-
» Вооружени сили на БиХ
» Бугарски вооружени сили
» Руски вооружени сили
» Вооружени сили на Словенија
» ADF - Австралиски Вооружени Сили