Кине видеово и сега спореди ги македонскиве војници со полскиве по спремност
Полските се едни од најдобрите во Европа другар...споредбата е иста како да ги споредиш Барса и Миравци.
Знам дека се најдобри во Европа не ми објаснувај туку спореди го по физикус тоа сакав да нагласам нели кај нас се трансарентни конкурсиве кај пољациве се преку врски ,разликата бог и шеширџија
______________________ Не прашуваме колку се , туку каде се !!
JKD
Број на мислења : 3140
Предмет: Re: GROM (Специјална единица на Полските безбедносни сили) 29/6/2014, 14:16
Ах бе друже знам што те боли тебе и мене ме боли истото,ама уште го неам почуствувано..се надевам дека и нема да го осетам на своја кожа
Но,реалноста е и малку поинаква...тие што ги примија беа за обични полицајци...who knows,можеби ќе ги опраат,но тоа не го мења фактот дека се влезени со врски.Секои командири на специјални единици што ги имам слушано а и од искуство знам,дека физички се постигнува,но сепак...треба да влагаат најдобрите.Слушнав и јас пред некој ден,за некој си дечко кој што на првичната ранг листа бил влезен,се радувал ова она,отишол после неколку дена повторно да провери,и списокот бил сменет...можно е,или муабети ?
Alvar
Број на мислења : 11097
Предмет: Re: GROM (Специјална единица на Полските безбедносни сили) 1/7/2014, 14:50
______________________ Si vis pacem, para bellum
Alvar
Предмет: Re: GROM (Специјална единица на Полските безбедносни сили) 9/7/2014, 15:47
Alvar
Предмет: Re: GROM (Специјална единица на Полските безбедносни сили) 12/7/2014, 21:42
Alvar
Предмет: Re: GROM (Специјална единица на Полските безбедносни сили) 12/7/2014, 21:43
Sponsored content
Предмет: Re: GROM (Специјална единица на Полските безбедносни сили)
GROM (Специјална единица на Полските безбедносни сили)